Acties voor meer bekendheid

Afgelopen weken hebben we veel dingen gedaan om ons wat zichtbaarder te maken in Barneveld. Misschien heb je ons wel op de stoep gezien bij jouw school of op het station? Ook zijn bezig geweest met het geven van presentaties. Een goede reden om dus weer een blog bericht te schrijven.

Voor de herfstvakantie zijn we lekker actief bezig geweest op straat. Zo hebben ik en andere leden van de raad ons logo op de stoepen en straten gespoten. Natuurlijk niet met echte verf, het was gelukkig krijtverf (wel net zo milieuvriendelijk). We waren na afloop wel oranje van de krijtverf, maar dat was het meer dan waard! Ons doel was om het logo op zoveel mogelijk plekken te laten zien. En we hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens de actie!

Ook zijn we afgelopen weken bij het JFC  geweest om daar presentaties te geven. Deze gingen erg goed en jullie reacties waren ontzettend leuk! Voor de Mbo’s hebben wij een video opgenomen, zodat wij ook wat bekender onder de studenten daar. Kijk vooral de video (zie hieronder) nog eens even na!

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Volg ons dan op Instagram of hou de site in de gaten voor meer nieuws!

Video voor de MBO scholen

Naast alles wat we gedaan hebben is het jullie vast niet ontgaan dat er ook een video online verschenen is. Deze is oorspronkelijk gemaakt om te laten zien op de MBO scholen in Barneveld. Maar hergebruik is slim gebruik en heb ik de video omgebouwd naar een versie die te gerbuiken is op instagram! De video kan je daar bekijken of hieronder!