Make an impact event!

Als onderdeel van bekender maken van de jongerenraad hebben we hulp gekregen. Deze hulp was in de vorm van een aantal communicatie studenten van het CHE. Dit was voor hun een echte schoolopdracht wat het natuurlijk wel spannend maakt!

Er zijn meerdere activiteiten door hun verzonnen en geregeld. Zo hadden we een borrelavond met een leuke quiz en heerlijke cocktails. Dit was erg gezellig! Meerdere posts op instagram en natuurlijk het evenement zelf.

Voor het evenement hebben de studenten de catering, een spreker en zelfs de burgermeester geregeld! De opkomst viel jammer genoeg tegen, maar de sfeer was toch super gezellig en de verhalen waren erg interessant!

Dennis van Young impact

Zoals je net gelezen hebt was er een spreker aanwezig van Young impact. Hij kwam praten over jongerenparticipatie in de algemene zin. Ik vond het erg interessant om te horen omdat het een probleem is waar wij zelf ook last van hebben. Na zijn praatje hebben we gezellig met zijn alle geborreld en gepraat.

Burgemeester van de Tak

Onze eigen Burgemeester van Barnveld kwam ook een praatje houden. Hij had het vooral over zijn eigen loopbaan en leven. Hij is een van de jongste burgemeesters van Nederland en ik vond het erg cool om zijn kant te horen.

Naast burgemeester zijn heeft hij ook veiligheid in zijn dossier als verantwoordelijkheid. Zo hebben we gepraat over drugs en drank gebruik en wat zijn visie daarop is. Ik vond het erg leuk om iets meer over de man achter de positie te weten te komen!

 

Wil je ook meedoen bij dit soort evenementen? Volg ons dan op instagram! Daar komen alle uitnodigingen en ander nieuws langs!